045-545 41 74 info@stipdiensten.nl

STIP training

Ik bied met STIP training mogelijkheden op het gebied van sales, accountmanagement, retentie, DISC en inspiratie. Elke training is op maat en sluit nauw aan op de echte behoefte van de klant. Zo kunnen we samen onderweg naar de stip op de horizon die voor een traject bepaald is.

Commerciële trainingen

Tijdens mijn carrière heb ik veel, vooral commerciële trainingen mogen volgen bij de diverse werkgevers die ik gehad heb.

Hierbij heb ik door schade en schande ervaren wat wel en niet goed werkt. Wat volgens mij niet goed werkt zijn trainingen waarbij vooral kennis wordt gedeeld. Je gaat na afloop stuiterend naar buiten maar begint de volgende dag toch weer op de oude manier binnen je comfortzone.

Het zijn de interactieve trainingen die voor mij het verschil maakten, trainingen waarbij ik gedwongen werd om buiten mijn comfortzone te treden. Dit doordat de hele groep meekijkt tijdens een salesgesprek of door het gesprek op te nemen. Door het hierna te herhalen wordt het onderdeel van de bagage van de getrainde persoon. Dit is wat toegevoegde waarde levert!

Retentie

Het hebben van een aantal goede klanten hebben is belangrijk voor elk bedrijf! Maar deze klanten behouden is nog veel belangrijker.

Het winnen van een klant kost erg veel tijd en energie, dat weet ik als salesmanager als geen ander. Daarom is het ontzettend belangrijk om bestaande klanten te koesteren. Deze heb je al binnen, deze ken je al, hier ben je al productief en alles wat je al hebt hoef je niet meer binnen te halen.

Wij bieden een programma aan dat ervoor zorgt dat je opdrachtgevers langer als tevreden klanten aan je verbonden blijven. Dit doen we met een uitgekiend systeem voor verwachtingen management.

DISC

Sinds 3 jaar ben ik gecertificeerd DISC trainer. Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.

Ik heb het zelf als bijzonder waardevol ervaren om te ontdekken wie ik werkelijk ben. Dit helpt mij in de praktijk om beter te communiceren met zowel opdrachtgevers als kandidaten.

 

De DISC training geef ik als 1-en 2-daagse training op basis van ervaringsleren. Tijdens de 2-daagse training is er meer ruimte voor ervaringsleren in de buitenlucht waardoor de kennis en toepassing meer beklijven.

Inspiratie

Ik bied inspiratietrainingen aan over diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de Z-generatie.