045-545 41 74 info@stipdiensten.nl

STIP diensten

maak kennis met STIP

STIP diensten is opgericht door Theo van Weert. Hij is al zijn hele werkzame leven actief in de sales.

Hij heeft mooie successen gerealiseerd voor zijn werkgevers en heeft verschillende werkwijzen gehanteerd en veel ervaring opgedaan. Hij heeft verschillende commerciële trainingen gevolgd én gegeven. De laatste 12,5 jaar in loondienst heeft hij hiernaast alle facetten van de personeelsbemiddeling leren kennen. Hij zag veel gebeuren om zich heen, mooie dingen maar ook tenenkrommende zaken waarvan hij zeker wist en weet dat dit beter kan! Omdat de beste stuurlui aan wal staan is hij per 1 augustus 2020 met veel enthousiasme als zelfstandig ondernemer begonnen.

Theo: “Ik ga bewijzen aan mijn klanten en kandidaten dat er wel degelijk verschil is tussen de verschillende personeelsbemiddelaars. Ik ga laten zien dat het lonend is om echte diepgang te zoeken en ik geef klanten en kandidaten graag advies op basis van mijn ervaringen. Zo bied ik echte toegevoegde waarde en ga ik samen met de klant en kandidaat onderweg naar hun stip op de horizon!

De vier diensten die ik aanbied:
Sales – ondersteuning, capaciteit, coaching, consultancy
Training – commercie, retentie, DISC, inspiratie
Inkoop flex – regie voeren bij offertetrajecten inhuur tijdelijk personeel, met als doel om de kwaliteit te verhogen en de kosten te verlagen
Personeelsbemiddeling* – uitzenden, detacheren, payroll, werving en selectie (via 12StepUp – www.12su.nl)

*personeelsbemiddeling doen we tegenwoordig via 12StepUp (Want to Step Up?). Op de website van 12StepUp vind je meer informatie en een overzicht van de openstaande vacatures.

 

Binnen mijn bedrijf, in mijn wijze van zakendoen en in mijn communicatie hanteer ik de SMILE formule, zodat je exact weet wat je van mij kunt verwachten:

Sociaal-verantwoordelijk
Markt gedreven
Innovatief
Leidend
Energiek

Binnen mijn bedrijf, in mijn wijze van zakendoen en in mijn communicatie hanteer ik de SMILE formule, zodat je exact weet wat je van mij kunt verwachten:

Sociaal-verantwoordelijk
Markt gedreven
Innovatief
Leidend
Energiek

Ik heb een strategische samenwerking met diverse collega personeelsbemiddelaars door geheel Zuid-Nederland om de kans op succes, zowel voor werkgever als werknemer, sterk te vergroten.